Archieven

Dit bericht is 1090 keer gelezen

BERGAMBACHT- Muziekvereniging Excelsior bestaat in 2023 125 jaar. In dit jubileumjaar zijn er al een aantal activiteiten georganiseerd door de muziekvereniging zoals de 24-uursmuziekmarathon, een jeugdfestival en twee uitwisselingsconcerten. Maar het hoogtepunt moet nog komen van dit feestelijke jaar, namelijk een spetterend jubileumconcert op zaterdag 11 november. 

“125 jaar, een geweldig muzikale reis. Een reis van 1898 tot 2023, van strijkers naar een complete fanfare en melody percussion band (MPB). Iets waar wij ontzettend trots op zijn. We zijn nog steeds een groeiende vereniging met onze jeugd en AVM-groep”, vertelt de uitvoeringscommissie.

“Tijdens deze uitvoering maken we een reis door al de jaren muziek heen. We blikken terug vanaf het begin tot het afgelopen jaar. Dit zult u natuurlijk terug horen in ons muziek repertoire. Laat u zich verrassen tijdens onze muziekuitvoering op 11 november.” Naast een feestelijk programma heeft de muziekvereniging gastoptredens van een koor en solo-zangeres.

Kaarten kosten 12 euro (6 euro voor donateurs) en kunnen worden gekocht via deze website. U kunt de kaarten direct online betalen, waarna een lid van Excelsior de kaarten thuisbezorgt. Mocht het online bestellen niet lukken, stuur dan een e-mail naar info@excelsiorbergambacht.nl of bestel de kaarten telefonisch via 06 52481167. De zaal opent om 19.00 uur de aanvang is om 19.30 uur.

Dit bericht is 1090 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief