Archieven

Dit bericht is 1210 keer gelezen

KRIMPENERWAARD- Op zaterdag 11 maart beginnen de battlerondes van de ‘Stem van de Waard’ in Theater Concordia Haastrecht. Een week later op 18 maart volgt er nog een battleronde in het Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek. Kom dat zien en geniet van het talent in de Waard.

Afgelopen oktober hebben Het Cultuur Station Schoonhoven, Concordia Haastrecht, Het Kwartier Stolwijk en Cultuurhuis Krimpen aan de Lek de handen ineengeslagen om samen op zoek te gaan naar HET zangtalent van de Krimpenerwaard.

Wie wordt de beste zanger van de Krimpenerwaard? Ontdek het in de spannende talentenjacht ‘De Stem van de Waard’! Laat talent in de Krimpenerwaard groeien! De aanmeldingen wijzen uit dat de Krimpenerwaard heel veel goede talenten heeft. Ontdek de kandidaten op de website www.stemvandewaard.nl.

‘Stem van de Waard’ belooft dan ook spectaculaire optredens en een spannende strijd, waarin je het talent uit de Krimpenerwaard kan zien groeien!

Het Cultuur Station in Schoonhoven begeleidt de kandidaten in hun muzikale ontwikkeling en RTV Krimpenerwaard biedt een kijkje achter de schermen. De halve finales zijn in Het Cultuurhuis en Theater Concordia. De finale van Stem van de Waard is op 15 april in Het kwartier Stolwijk.

Kaarten voor de battlerondes kosten tien euro en zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl of www.cultuurhuiskrimpenaandelek.nl.

Dit bericht is 1210 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief