Archieven

Dit bericht is 1196 keer gelezen

HAASTRECHT – Nederlanders zitten met de handen in het haar nu alle kappers net vóór de feestdagen de deuren moeten sluiten. Noodgedwongen moeten we zelf ons haar doen. Voor iedereen die daar wel wat professionele hulp bij kan gebruiken is er nu een hulplijn, bemand door ervaren kappers die graag meedenken.

De kappers van salon ‘Jij op je mooist’ in Haastrecht hebben tijdens de vorige lockdowns gemerkt dat er een enorm gat zit tussen een professionele behandeling bij de kapper en het thuis aanrommelen met de keukenschaar of een pakje verf van de drogist. Met deze hulplijn slaan zij een brug tussen deze uitersten. De contourlijn van je man bijwerken? Of het haar feestelijk opsteken? De juiste kleur vinden voor de uitgroei? Bij de hulplijn krijg je professionele hulp van ervaren kappers.

“Het is enorm fijn om tijdens de lockdown met ons geliefde vak bezig te kunnen zijn en anderen te kunnen helpen met hun kapsels”, vertelt Natasja Janssen, initiatiefneemster en eigenaresse van ‘Jij op je mooist’. “Al helemaal met de feestdagen is het voor veel mensen belangrijk om zich goed in hun vel te voelen met een mooi kapsel.”

De hulplijn is er voor iedereen die tijdens de lockdown en erna wel wat professionele hulp kan gebruiken met het haar. Van styling- en verzorgingstips tot hulp bij het knippen en verven van het haar. De lijn is elke werkdag bereikbaar op 0900 4003040 van 10.00 tot 14.00 uur. Professionele kappers bemannen de lijn door middel van videobellen, filmpjes en live begeleiding.

Meer informatie over de kapper-hulplijn is beschikbaar op www.jijopjemooist.com.

Dit bericht is 1196 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief