Archieven

Dit bericht is 695 keer gelezen

REGIO – Wilt u (weer) eens op dansles? De Goudse Schouwburg nodigt senioren van harte uit mee te doen met een korte theatrale dansvoorstelling tijdens Gouden Dans. Deelnemers hoeven niet te kunnen dansen, want dat leren ze van een professionele choreograaf.Ook als deelnemers wat minder vast ter been zijn, kunnen ze mee doen en samen werken aaneen echte dansvoorstelling. 

Na het succesvolle jongerenproject Express Yourself, komt De Goudse Schouwburg nu met een nieuw project, speciaal voor ouderen. Het project ‘Gouden Dans in het theater’ is gericht op mensen die op leeftijd zijn. In 15 dansrepetities maken twee groepen senioren onder leiding van choreograaf Tineke Veenhof een korte theatrale dansvoorstelling. De voorstelling met aansluitend een danssalon voor het publiek wordt gepresenteerd op zaterdag 10 juni 2023.

Vanaf 13 februari aanstaande starten de repetitiesiedere maandagochtend,in de kleine zaal van de Schouwburg. Vijf, zes, zeven èn stap, iedere week opnieuw. Het begint voorzichtig maar al na een paar weken zwieren de deelnemers over de vloer. De voorstelling is geïnspireerd op de Cubaanse Danzon, een heerlijke ritmische dans op aansprekende Zuid Amerikaanse muziek.

Kosten voor deelname zijn 50 euro. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor de dansrepetities via r.postma@goudseschouwburg.nl of telefonisch via 0182 599 969.

Op www.goudendans.nl staat meer informatieover eerder uitgevoerde projecten.

Dit project is mogelijk gemaakt door het Femi Foundation, Oranjefonds, LVC en Gemeente Gouda

Foto: goudendans.nl

Dit bericht is 695 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief