Archieven

Dit bericht is 1089 keer gelezen

BERGAMBACHT- Zaterdag 2 september openen wij onze deuren voor de jaarlijkse open dag. Wij bieden iedereen de gelegenheid om eens een kijkje achter de schermen te nemen. De koffie staat klaar tussen 10.00 en 16.00 uur.

Heb je altijd al willen weten hoe een tv- of radio-uitzending wordt gemaakt? Benieuwd hoe de studio’s, regie- en redactieruimtes eruit zien? Kom dan langs op zaterdag 2 september voor een rondleiding van een van onze enthousiaste vrijwilligers. Wat komt er kijken om tv- en radio-uitzendingen mogelijk te maken? Waar halen wij onze informatie vandaan? Waar zijn we naar op zoek? Wat voor mogelijkheden bieden wij aan (nieuwe) medewerkers? Hoe kun je ons helpen? Wat is de toekomst van de lokale omroep? Kortom deze dag is er voor elk wat wils.

Interesse? kom dan langs bij de enige omroep in de Krimpenerwaard die dicht bij de inwoners in de gemeente staat. Tips, ideeën voor programma’s of andere dingen zijn ook welkom deze dag. Doe mee, denk mee om onze omroep nog groter en professioneler te maken. Jij komt toch ook?

Dit bericht is 1089 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief