Archieven

Dit bericht is 431 keer gelezen

KRIMPEN AAN DE LEK- Natalie van Hoorn stopt na twee jaar als wijkagent van Krimpen aan de Lek. Afgelopen vrijdag werd ze door de plaatselijke winkeliersvereniging met bloemen bedankt voor de afgelopen twee jaar. Binnen de politieorganisatie heeft ze een andere functie aanvaard in Rotterdam.

Van Hoorn blikt terug op de afgelopen twee jaar in Krimpen aan de Lek: “Er zijn een aantal gebeurtenissen geweest hier, maar de overleden baby in Lekkerkerk was voor mij wel een van de meest intense.”

“De feesten hier zijn altijd heel leuk geweest en de contacten van de mensen. De brand op de basisschool vorig jaar was ook heel indrukwekkend. Ineens met 500 kinderen ergens naartoe. Dat zijn mooie, intensieve, indrukwekkende en intens verdrietige zaken de afgelopen jaren”, vertelt Van Hoorn.

De afgelopen twee jaar in Krimpen aan de Lek heeft Van Hoorn ervaren als een warm bad. “Ik heb het echt ontzettend naar mijn zin gehad en ben zo enorm welkom geheten.” Ze gaat terug naar Rotterdam, waar ze Senior jeugd wordt in Rotterdam-Noord. “Het is een veel groter gebied qua intensiteit. Er zijn heel veel zaken die daar spelen. Veel jeugdproblematiek, overlastgroepen, uithalers. Er is heel veel werk te doen daar.”

Winkeliersvereniging
Afgelopen vrijdag heeft de winkeliersvereniging alvast afscheid genomen van hun geliefde wijkagent die volgende week haar laatste werkdag heeft bij politie Krimpenerwaard. “Je kwam hier met stil tromgeroffel binnen, maar met luid tromgeroffel hopen wij jou te laten gaan. Met hier en daar een traan kan ik wel zeggen”, zegt Erik Wiersma.

“Wij zijn hier als winkeliersvereniging bij elkaar, maar ik denk dat ik namens het hele dorp spreek, dat we je echt ontzettend willen bedanken voor al je inzet binnen ons dorp. Je betrokkenheid was groot. Waar we ook keken in het dorp, daar was jij ook.”

Dit bericht is 431 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief