Archieven

Dit bericht is 1750 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL – Op 17 September 2022 vindt de tweede editie van het Krimpen Music Festival plaats. Het festival, georganiseerd door Krimpen Presents, zal plaatsvinden op het Raadhuisplein in Krimpen aan den IJssel. Krimpen Music Festival is gratis én voor iedereen toegankelijk en ook dit jaar is er weer een veelzijdige line-up met in het bijzonder de feestelijke afsluiter in de avond.

De organisatie van het grootste gratis muziekfestival in Krimpen aan den IJssel en de Krimpenerwaard kan nu al niet wachten. ‘’Wij kunnen dit jaar gelukkig weer flink uitpakken en dat hebben we dan ook gedaan!’’ vertelt Dominique (coördinator programmering & marketing) trots. ‘’Met optredens van Steffen Morrison, Joe Buck, Haris, The Night Flight, PEER, de walking DJ en de lokale band Kiss the Frog is er voor ieder wat wils!’’

Het muziekfestival in hartje Krimpen staat in het teken van ontmoeten en verbinden. Om 14:00 uur gaat het festival van start met Steffen Morrison, die recent zijn eerste theatertour in Nederland speelde. Vervolgens Joe Buck bekend van ‘The Way You Take Time’ en het tv-programma ‘Beste Zangers’. Het avondprogramma is gericht op jongvolwassenen en feestgangers en wordt ingevuld door onder andere Haris en coverband The Night Flight.

Bovendien is er voor ondernemers uit Krimpen aan den IJssel en de Krimpenerwaard een uniek VIP arrangement beschikbaar tijdens Krimpen Music Festival.  De VIP Experience is een nieuw onderdeel van het Krimpen Music Festival, waarbij een VIP zone wordt gecreëerd op het evenemententerrein. Ondernemers hebben hier de mogelijkheid om één of meerdere zakenrelaties uit te nodigen, om onder het genot van een hapje en drankje te genieten van het evenement.

Kortom, er is overal over nagedacht. Het motto van Krimpen Presents is “groots denken maar klein beginnen”. De stichting heeft (in samenwerking met de Gemeente Krimpen aan den IJssel) de ambitie om de komende jaren uit te groeien naar een tweedaags evenement waarbij er nog meer ruimte is voor een programmering gericht op jongeren en jongvolwassenen.

Ga voor meer informatie over het festival naar: Krimpen Presents

Dit bericht is 1750 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief