Archieven

Dit bericht is 1099 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Krimpen aan den IJssel heeft zich aangesloten bij Meld Misdaad Anoniem. Bij dit onafhankelijk meldpunt kunnen mensen anoniem informatie doorgeven over alle soorten criminaliteit en misdaad. Door de samenwerking ontvangt Krimpen vanaf nu rechtstreeks meldingen over criminaliteit en fraude in de gemeente.

“Naast de inzet van politie en buitengewoon opsporingsambtenaren op straat kunnen wij nu ook gebruik maken van de ogen en oren van onze inwoners en ondernemers”, benadrukt burgemeester Martijn Vroom het belang van de samenwerking. “En het is belangrijk dat de melding anoniem kan plaatsvinden. Dat maakt de drempel voor het delen van waardevolle informatie een stuk lager.”

Meld Misdaad Anoniem, kortweg M., is een onafhankelijke organisatie en geen onderdeel van justitie. Inwoners kunnen er meldingen doen over bijvoorbeeld verdenkingen van mishandeling, overvallen, drugs, brandstichting of wapenhandel. De melder blijft altijd anoniem.

Het meldpunt is zeven dagen per week bereikbaar via 0800-7000. Op maandag tot en met
vrijdag van 8.00 tot 22.00 uur en tijdens het weekend en feestdagen van 9.00 tot 17.00 uur. Daarnaast is het dag en nacht mogelijk om een melding te doen via een beveiligde omgeving
op meldmisdaadanoniem.nl/melden.

Dit bericht is 1099 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief