Archieven

Dit bericht is 1433 keer gelezen

REGIO – De vakantiebeurs in Utrecht is na twee jaar corona weer terug van weggeweest. Tussen alle exotische en verre bestemmingen is er ook een stand voor dicht bij huis: ‘welkom in de Krimpenerwaard’.

Menig bezoeker was donderdag, op de eerste dag van de vakantiebeurs, verrast door de aanwezigheid van de stand van Zilverstad- en Krimpenerwaard Marketing. “We hebben een sprong in het diepe genomen door aan deze beurs deel te nemen”, licht City-Manager Stefan van Beeten toe. “Er zijn nauwelijks vakantiebestemmingen in Nederland vertegenwoordigd. Wij staan hier met een stand direct bij de in- en uitgang, een superplek.”

Direct vanaf de opening is er veel aanloop en belangstelling van bezoekers. “Diversen verklaarden mij een beetje voor gek om hier op de vakantiebeurs te staan”, lacht hij. “Het blijkt dat veel mensen onze omgeving niet zo goed kennen. Dit is een ideale gelegenheid om ze zo enthousiast te krijgen voor wat we te bieden hebben.”

Goudsmid Kirsten Quaedackers is de gehele donderdag aan het werk geweest in de stand. “De bezoekers zijn erg geïnteresseerd in ons goud- en zilverambacht. Ook veel vraag naar fietstochten in de omgeving, vooral van mensen met een camper”, geeft ze aan. “Avonturenpark Molenwaard is  er ook met een stand.”

Wat Stefan en Kirsten betreft is de aanwezigheid  in de jaarbeurs nu al meer dan geslaagd. Tot en met zondag 15 januari is de vakantiebeurs geopend 09.30 tot 17.30 uur. Zaterdagavond zelfs tot 20.00 uur.

Het thema is dit jaar ‘In één dag de wereld rond’. Start en finish in de Krimpenerwaard!

Goudsmid Kirsten Quaedackers

Dit bericht is 1433 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief