Archieven

Dit bericht is 2987 keer gelezen

LEKKERKERK- In zijn eigen directiekeet achter de grote feesttent op sportpark Weydehoek toont Francis Hoogerwerf zich een gelukkig man. De grote motor achter de muziekfeesten die het Lekdorp jaren achtereen op zijn kop zetten, mag weer los.

Corona lijkt na twee jaar eindelijk te zijn overwonnen en Francis was er als de kippen bij om weer een nieuwe editie van ‘zijn’ festijn te organiseren.

Eigenlijk waren Francis en zijn team dat het afgelopen najaar al van plan, maar toen werden de beloofde vrijheden door de overheid nog even op hold gezet. Nu komt het er dan toch van. De tent is besteld en opgezet, de artiesten zijn geboekt, de techniek heeft de zaken op orde en de horecapunten zijn ingericht om de gasten van hun natje en droogje te voorzien. “Dat had nog wel wat voeten in aarde”, blikt Francis terug op de afgelopen weken. Overal in het land worden initiatieven genomen om weer eens een festijn op poten te zetten, dus moest er heel wat geregeld worden om alles voor elkaar te krijgen. “Zo was er in het hele land nauwelijks een passende tent te vinden”, vertelt hij. De exemplaren in het formaat dat hij wilde hebben staan veelal nog op priklocaties van de GGD en andere organistoren stonden bij de tentverhuurders in de rij. Maar het is allemaal gelukt, dus het feest kan beginnen. Vandaag en morgen worden er nog een paar puntjes op de i gezet en dan is het publiek vrijdag en zaterdag van harte welkom.

Boost Krimpenerwaard
“We hebben het muziekfeest 2020 Boost Krimpenerwaard gedoopt met het idee iedereen een boost te geven ter afsluiting van de sobere tijd die achter ons ligt. Een muziekfestijn werkt minstens zo goed als een boosterprik.”

Mooie line-up
Aan de samenstelling van het programma zal het niet liggen. Vrijdag 22 april is gereserveerd voor de Hollandse avond met Stef Ekkel, Alex, Sven Versteeg, Jeffrey Heesen, Mike Peterson, Henk Dissel en Het Feestteam. Op zaterdag 23 april staan Joel Borelli, Donnie en afsluitend dj Jody Bernal op het podium.
Beide avonden beginnen om 20.00 uur en eindigen rond 2.00 uur.

Alles digitaal
Ook bij Boost Krimpenerwaard heeft het digitale tijdperk zijn intrede gedaan. Toegangskaarten zijn alleen online te verkrijgen en kosten 37,50 euro voor twee avonden. Na betaling via iDEAL ontvangt de koper van een kaartje een barcode op papier of via de smartphone, die bij de ingang wordt gescand. Eén toegangsbewijs is zowel op vrijdag als op zaterdag geldig.

Bij de aankoop van consumptiemunten is het al niet anders. In de tent staan pinautomaten die na betaling met de pinpas het gevraagde aantal munten uitspuwen. Betalen met contant geld is er dit jaar niet meer bij. Hou daar dus wel even rekening mee!

Een ticket kopen kan nog tot en met morgenavond via www.boost-krimpenerwaard.nl. Francis adviseert niet tot het laatste moment te wachten want de kaartverkoop is inmiddels goed op dreef. “Ik heb er alle vertrouwen in dat het weer als vanouds wordt.”

Dit bericht is 2987 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief