Archieven

Dit bericht is 627 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL- Afgelopen zaterdag heeft er een gezellige barbecue plaats gevonden voor de bewoners van de Zwaluwhof in Krimpen aan den IJssel. De Zwaluwhof is een locatie waar mensen met een verstandelijke beperking begeleid zelfstandig kunnen wonen.

Het organiseren van de zomerbarbecue voor de bewoners van de Zwaluwhof is inmiddels een oude traditie die al vele jaren bestaat. De Lions stonden zelf achter de barbecue en de bewoners lieten zich de hamburgers, saté en andere gegrilde heerlijkheden goed smaken waarbij uiteraard ook de organiserende heren een vorkje mee prikten.

Absolute hoogtepunt van de middag was een optreden van zangeres Linda die zorgde dat de voetjes al snel van de vloer gingen. Menig bewoner bleek over een groot zangtalent te beschikken en deinsde er niet voor terug een duet aan te gaan met Linda. “Het weer zat overigens ook niet tegen. Een prima zonnetje en niet te warm. Uitstekende omstandigheden voor een feestje in de open lucht.”

Goede sfeer
Gezien de enthousiaste reacties werd het festijn door de bewoners zeer op prijs gesteld.  Na afloop werd dan ook diverse malen gevraagd wanneer de volgende editie plaats gaat vinden. Als het aan de Lions ligt komt er zeker een volgende editie maar uiteraard zal er geduld  bewaard moeten worden tot zomer 2024. Er wordt in ieder geval al naar uit gekeken door de bewoners van de Zwaluwhof.

Dit bericht is 627 keer gelezen

Deel dit:

Een reactie op Krimpense Lions organiseren barbecue voor bewoners Zwaluwhof

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief