Archieven

Dit bericht is 889 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL – Het jaarlijkse golftoernooi van de Krimpense Lions, dat dit jaar alweer voor de 10e keer plaatsvond, was een groot succes. Eigenlijk had het al de 12e versie moeten zijn maar Corona gooide ook bij deze jaarlijkse activiteit roet in het eten. In 2020 en 2021 kon het toernooi geen doorgang vinden. De weergoden waren ook dit jaar gunstig gestemd en met een strakblauwe hemel en een temperatuur van rond de 24 graden was het heerlijk golfweer. Gelukkig woei er een verkoelend windje zodat het prima uit te houden was. Met 56 deelnemers was het toernooi net als vorige jaren helemaal uitverkocht.

Drie goede doelen met een mooie cheque naar huis
Er werd met ploegen van 4 gestreden om de winst en het team van Marc Viëtor werd winnaar van het toernooi. Insteek van het toernooi is altijd het steunen van lokale goede doelen. En dat zijn natuurlijk de echte winnaars. De Vrienden van het IJsselland Ziekenhuis mochten met een mooie cheque ter waarde van Є 1.500 naar huis. De brandweer Krimpen aan den IJssel kan een mooie nieuwe bank tegemoet zien en Prachtlint Krimpenerwaard een grote hoeveel insectenhotels. De eerste twee goede doelen spreken voor zich. Prachtlint Krimpenerwaard is een nieuw initiatief dat zich inzet voor meer biodiversiteit in onze mooie Krimpenerwaard. Totaal bracht het toernooi € 4.000 op. De opbrengst van het Golftoernooi was mede zo hoog door een veiling van onder anderen een door de dames van het Nederlands vrouwenelftal gesigneerd shirt.

Volgend jaar weer
Voorzitter Peter Kleinekoort van de golfcommissie staat al bijna in de startblokken voor het organiseren van het volgende toernooi. De eerste aanmeldingen zijn al weer binnen. De organiserende commissie rekent alvast op wederom een uitverkocht huis en mooi weer.

Dit bericht is 889 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief