Archieven

Dit bericht is 440 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL- Afgelopen vrijdag heeft mevrouw de Deugd-Swets een Krimpense Maan ontvangen uit handen van wethouder Kirsten Jaarsma.

Dit gebeurde tijdens de algemene ledenvergadering van gymvereniging KDO in De Tuyter. Ze ontving de onderscheiding als waardering voor haar langdurig lidmaatschap en jarenlange inzet bij de gymnastiekvereniging.

Mevrouw De Deugd wordt dit jaar 75 jaar en is al 51 jaar officieel lid van de vereniging. Met een aantal onderbrekingen komt het totaal aantal zelfs op 61 jaar lidmaatschap. Ze is al meer dan dertig jaar betrokken bij het bestuur. Eerst als officieel bestuurslid en later heeft zij ervoor gekozen om hand- en spandiensten te blijven verrichten voor de vereniging. Naast de inzet als vrijwilliger is zij zelf ook nog steeds actief bij de conditiegroep.

Mevrouw De Deugd verzorgt niet alleen de turnpakjes voor recreanten, ze is ook elke wedstrijd aanwezig voor het beheer van de kantine aan de Populierenlaan. Ook het regelen van attenties, bloemen en kaarten voor de vereniging neemt zij op zich. Haar onschatbare bijdrage aan de gymnastiekvereniging is niet onopgemerkt gebleven. “Wij feliciteren mevrouw De Deugd met deze mooie onderscheiding.”

De Krimpense Maan wordt toegekend aan zowel Krimpenaren als niet-Krimpenaren en verenigingen als blijk van waardering op het gebied van sport, cultuur en samenleving. Het kan hierbij gaan om een eenmalige prestatie.

Foto: John Wijntjes

Dit bericht is 440 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief