Archieven

Dit bericht is 732 keer gelezen

KRIMPEN AAN DE LEK- Krijn en Natascha Huijzer organiseren op 2 maart een KWF Run in Krimpen aan de Lek. De gehele opbrengst is ten behoeve van het KWF. 

Eind 2012 is er bij Krijn een ongeneselijke tumor in het hoofd ontdekt. Hij is hier inmiddels twee keer, wakker, aan geopereerd. Momenteel is het stabiel en rustig. Elke negen maanden gaat hij voor controle naar het ziekenhuis.

Krijn heeft eerder al eens deelgenomen aan de Alpe d’huZes en nu wil hij graag de Rotterdam marathon rennen voor het KWF. Daarvoor wil het gezin op meerdere manieren geld ophalen. “Van statiegeldflessen en -blikjes ophalen, op een rommelmarkt staan en via de donatiepagina bij het KWF. Omdat hardlopen onze passie is, ontstond het idee om zelf iets te organiseren als klapper qua geld inzamelen. Dat is deze KWF Run geworden.”

Inschrijven
De KWF Run wordt op 2 maart gehouden en er kan 5 of 10 kilometer worden afgelegd. De start en finish is bij De Surfplas in Krimpen aan de Lek. Meedoen kost 10 euro en aanmelden kan door te appen naar 0624107923. In verband met de vergunning mogen er 80 mensen meedoen dus schrijf je snel in.

De snelste dame en snelste heer krijgen een mooi pakketje aangeboden door Zuivelhoeve Krimpen aan den IJssel en een bos bloemen van De Vier Jaargetijden. Na de finish krijgen de lopers een flesje water en fruit aangeboden door Jumbo De Olm.

Dit bericht is 732 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief