Archieven

Dit bericht is 1333 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL- De laatste dag van de Bedrijvencontactdagen in Krimpen aan den IJssel is van start gegaan. Er wordt al met succes teruggekeken op de afgelopen dagen. Ook vandaag is het evenement weer live te volgen op radio en televisie bij RTV Krimpenerwaard van 10.00 tot 14.00 uur. Bekijk onderin het artikel een compilatie van de afgelopen dagen op de beurs.

Op 23, 24 en 25 november organiseerde Ondernemersclub Lekker Wonen & Werken in de Krimpenerwaard, in samenwerking met Stichting Ondernemend Onderwijs Capelle Krimpen, de Bedrijvencontactdagen. Het evenement in combinatie met een banenbeurs vindt plaats in een grote feestelijke tent op het Tuyterplein in Krimpen aan den IJssel. Ondernemers uit de Krimpenerwaard, Krimpen aan den IJssel en Capelle aan den IJssel hebben deelgenomen aan de beurs met een stand om bezoekers te informeren. De bezoekers waren enerzijds leerlingen van het voortgezetonderwijs en anderzijds uit een grote groep werkzoekende.

Vanaf woensdag wordt er vier keer per dag een samenvatting van deze dagen uitgezonden bij RTV Krimpenerwaard. Ook komt deze samenvatting op ons YouTube-kanaal.

Dit bericht is 1333 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief