Archieven

Dit bericht is 1671 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Bij wijze van symbolische actie heeft een team van Leefbaar Krimpenerwaard afgelopen zaterdag een eigen geluidsmuur geplaatst langs de N210 in Bergambacht en Schoonhoven. “We willen zo aandacht vragen voor de geluidsoverlast die omwonenden hier al heel lang ervaren.”

“Dit is één van de vele, specifieke problemen, waar wij nu echt wat aan willen doen”, zegt lijsttrekker Jeffrey Groen van Leefbaar Krimpenerwaard. “Ons team wil niet de politiek in voor persoonlijke status,
maar om alles wat nu politiek is vastgeroest in beweging te krijgen. We doen niet mee om
stil te gaan zitten.”

In Krimpen aan de Lek was team-Leefbaar zaterdag aanwezig bij winkelcentrum De Markt, om aandacht te vragen voor de aanleg van vier zebrapaden aldaar ter verhoging van de verkeersveiligheid. “Inwoners vragen hier al jaren om”, geeft Annette Kouwenberg, nummer 2 van de lijst, aan. “Hoe moeilijk kan het zijn, het is gewoon een kwestie van doen.” Geheel symbolisch werd daarom met stoepkrijt een oversteekplaats op straat getekend.

Kouwenberg: “Goede wegenkalkverf en een paar mannen met de juiste apparatuur en verstand van zaken; voor een paar duizend euro is dit probleem heel simpel opgelost en de verkeersveiligheid enorm vergroot hier aan de Hoofdstraat. En ongelukken voorkomen zien wij als de beste optie. Daar moet je niet jaren over vergaderen, maar de wil hebben het direct te regelen.”

Dit bericht is 1671 keer gelezen

Deel dit:

5 Reacties op Leefbaar Krimpenerwaard plaatst geluidsmuur langs N210

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief