Archieven

Dit bericht is 1133 keer gelezen

Foto: Burendag.nl

KRIMPENERWAARD- Burendag is een dag waarop de buurt gezellig samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Want goede buren doen ertoe. Dit jaar is de Landelijke burendag op 23 september.

Op Burendag leer je snel mensen (beter) kennen. En dat is belangrijk. Als je elkaar kent, klop je bij elkaar aan als je een keer hulp nodig hebt of iemand wilt helpen. Ook wordt het gezelliger in de wijk. Je zegt elkaar gedag en kijkt naar elkaar om. Door mee te doen met Burendag maak je jouw buurt dus socialer en leuker.

Het Oranje Fonds ondersteunt buurten die met elkaar iets ondernemen. Het is voor buurten mogelijk om een aanvraag tot maximaal € 350,- in te dienen om het Burendagplan te kunnen uitvoeren. Let op: hierbij geldt wel op = op.

Hulp
Organiseer jij voor jouw wijk een leuke bijeenkomst op de landelijke burendag? Een leuk koffiemoment, een spel, een buurtfeestje, een buurtetentje, etc. Aanmelden en/of meer informatie vind je op www.burendag.nl.

Mocht je hulp nodig hebben of tips bij het voorbereiden van de plannen, dan kun je contact leggen met WelZijn Krimpenerwaard (info@welzijnkrimpenerwaard.com). Zij kunnen met je meedenken hoe je je plannen ten uitvoer kunt brengen.

Dit bericht is 1133 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief