Archieven

Dit bericht is 1962 keer gelezen

Foto: Roy Beusker Fotografie

LEKKERKERK- In de laatste aflevering van dit seizoen is Jan uit Lekkerkerk de gelukkige winnaar geworden van 36.000 euro. Tijdens de zenuwslopende halve finale besloot hij het spel te verlaten en door op de rode knop te drukken verzekerde Jan zich van 36.000 euro. Jan was samen met negenenveertig wijkgenoten uit postcodegebied 2941 in de studio aanwezig.

Jan (72) is gepensioneerd en heeft twee dochters en vijf kleinkinderen. Hij drukte bij 36.000 euro en reageerde blij: “Dit is prima zo, nu kan ik met het gezin leuke dingen gaan doen.”

Vlak voor de finale werd bekend dat Eduardo met de ‘Gouden Bel’ mocht gaan spelen. Voor Eduardo voelde het ‘van boven’ precies goed toen hij belde bij koffernummer 9. Dat leverde hem maar liefst 50.000 euro op.

Foto: Roy Beusker Fotografie

‘De Gouden Bel’
De kandidaat met ‘De Gouden Bel’ kiest tijdens het finalespel voor een koffer door vóór het openen van de koffer te bellen. Hij of zij krijgt die mogelijkheid bij de eerste elf koffers. Dan wint hij of zij het bedrag dat op de cheque in de koffer staat, tot maximaal 50.000 euro. Belt de kandidaat met ‘De Gouden Bel’ voor de koffer met 5 miljoen euro? Dan wint hij of zij 100.000 euro. Dit seizoen won de kandidaat met bel elke aflevering 50.000 euro.

Een inwoner uit Eindhoven speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 107.000 euro.

Postcode Loterij Miljoenenjacht
In Postcode Loterij Miljoenenjacht strijden vijfhonderd deelnemers van de Postcode Loterij uit tien Nederlandse wijken om verschillende grote prijzen. Eén van de aanwezige deelnemers neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Diegene maakt met dit spel kans om een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro te winnen.

Dit bericht is 1962 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief