Archieven

Dit bericht is 1430 keer gelezen

KRIMPENERWAARD- De gemeenteraad heeft in de raadsvergadering van afgelopen dinsdag de heer Leo Barth benoemd en beëdigd als nieuwe wethouder SGP. Dit geldt voor de rest van de bestuursperiode tot en met 2026.De benoeming gebeurde op voordracht van de fractie SGP Krimpenerwaard, nadat wethouder Erik Wassink zijn taken als wethouder neerlegde.

De heer Barth krijgt onder andere economie, water en waterveiligheid, grondzaken en openbare ruimte in zijn portefeuille. Leo Barth is 58 jaar en woont in Ouderkerk aan den IJssel. Hij is een ervaren bestuurder en kent de Krimpenerwaard goed.

Van 2002 tot 2006 was hij wethouder van de gemeente Ouderkerk en aansluitend, tot de herindeling, raadslid in dezelfde gemeente. Barth is jurist en altijd werkzaam geweest in de bank- en vastgoedsector. Hij is getrouwd en houdt van lezen, water, zon en wandelen.

“Vanaf nu mag ik mij inzetten voor een mooie Krimpenerwaard en een goed bestuur. Samenwerking vind ik heel belangrijk. Ik heb veel affiniteit met de thema’s die momenteel in de Krimpenerwaard spelen en wil graag persoonlijke gesprekken met mensen voeren. Vijf dagen achter elkaar in het gemeentehuis zitten is niets voor mij. De inwoners en bedrijven in de gemeente zullen mij dus regelmatig in ‘het veld’ tegenkomen”, aldus Barth.

Dit bericht is 1430 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief