Archieven

Dit bericht is 1432 keer gelezen

KRIMPENERWAARD- Leo Barth uit Ouderkerk aan den IJssel wordt door de SGP voorgedragen als kandidaat-wethouder voor de gemeente Krimpenerwaard. Op 20 maart liet Erik Wassink weten dat hij zijn taken als wethouder zou neerleggen. “We zijn dankbaar en verheugd dat we een opvolger hebben gevonden.”

SGP Krimpenerwaard draagt Leo Barth uit Ouderkerk aan den IJssel voor als kandidaat-wethouder. Na benoeming door de gemeenteraad zal hij worden beedigd in de raadsvergadering van 18 april 2023.

Leo Barth is 58 jaar en woonachtig in Ouderkerk aan den IJssel. Hij is een ervaren bestuurder en kent de Krimpenerwaard goed aangezien hij van 2002 tot 2006 wethouder was van de gemeente Ouderkerk en aansluitend tot de herindeling raadslid in dezelfde gemeente. Ook landelijk is hij actief als secretaris van het hoofdbestuur van de SGP met goede contacten in de landelijke politiek. Hij is jurist en altijd werkzaam geweest in de bank- en vastgoedsector.

Leo Barth: “Ik ben dankbaar dat de fractie mij voordraagt en ben ook enthousiast en gemotiveerd om samen met de andere collegeleden het goede voor de Krimpenerwaard te zoeken in een tijd waarin veel op het openbaar bestuur afkomt. Ik reken ook op een goede samenwerking met de gemeenteraad.”

Dit bericht is 1432 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief