Archieven

Dit bericht is 1630 keer gelezen

BERKENWOUDE- Op woensdag 28 september wordt er in de Gereformeerde Gemeente Berkenwoude aan de Oosteinde 4a een kledingbeurs georganiseerd. Iedereen die opzoek is naar leuke tweedehands dames- en kinderkleding is welkom. Daarnaast wordt er nu voor het eerst ook speelgoed verkocht.

Twee keer per jaar wordt er in Berkenwoude een kledingbeurs georganiseerd. In het voorjaar met voornamelijk zomerkleding en nu, 28 september, met voornamelijk winterkleding. “De kleding die wordt aangeboden is heel divers”, laat Elina, een van de organisatoren, weten.

“Voor iedereen is er wel iets leuks te vinden en de kleding is niet ouder dan vier jaar.” Tussen 9:00 en 14:00 uur en tussen 18:30 en 20:00 uur is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen. Er kan zowel met de pin als contant betaald worden. De volledige opbrengst gaat naar Gereformeerde Gemeente Berkenwoude.

“Mocht u nog kleding en/ of speelgoed hebben voor de kledingbeurs, dan kan dat tot maandag 24 september worden ingeleverd.” Hiervoor kan er een appje worden gestuurd naar Elina (0637303634).

Dit bericht is 1630 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief