Archieven

Dit bericht is 1252 keer gelezen

RTV KRIMPENERWAARD – In de Waard op de Kaart gingen vier gemeenteraadsleden in discussie over de nieuwe kadernota en de eventuele sluiting van de Veerpoort voor het snelverkeer. 

Vanaf 10.00 uur waren Marc Advocaat (CDA), Tjeerd de Wijs (Leefbaar Krimpenerwaard, Jan Verburg (SGP) en Sandro Kovacic (PvdA/Groen Links) te gast. Uitvoerig werd ingegaan op de nieuwe kadernota waarop rode cijfers te zien zijn. Er dreigt een tekort van 2 miljoen oplopend in het ravijnjaar 2026 tot 10 miljoen. De heren namen alvast een voorschot op de behandeling die in juni plaats vindt.

Ook werd uitvoerig ingegaan op de eventuele sluiting van de Veerpoort in Schoonhoven. Een onderwerp waarover al 30 jaar gesproken wordt, maar dat nu de ontknoping nadert. Er lijkt zich een meerderheid af te tekenen voor definitieve sluiting voor het snelverkeer. Toch is ook hier het laatste woord nog niet over gezegd.

Jos Huizinga, Programma  coördinator Ondernemerskring Krimpenerwaard was ook te gast en dat na 11.00 uur. Hij ziet vooral kansen en uitdagingen voor de ondernemers in de Krimpenerwaard waarop hij een nadere toelichting geeft.

Het programma is terug te luisteren via:

• 09:00 uur • 10:00 uur • 11:00 uur

Dit bericht is 1252 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief