Archieven

Dit bericht is 924 keer gelezen

HAASTRECHT- De Historische Vereniging Haastrecht organiseert een lezing over Paulina Bisdom van Vliet ‘Het geheim van Haastrecht.’ De lezing wordt gehouden op 23 november in Concordia theater door Marco Bakker.

Marco Bakker heeft als beheerder van het museum Paulina Bisdom van Vliet uitgebreid studie gemaakt van de voorouders van Paulina en hun herkomst. Hij neemt ons mee in die historie en zal ook terugblikken op ‘het geheim van Haastrecht’ evenement.

Ook wil hij ingaan op vragen. Dus zegt u: ‘dit had ik altijd al willen weten over deze familie’, dan kan Marco die vraag mogelijk beantwoorden. Graag ontvangen wij uw vragen voorafgaand aan de lezing zodat Marco zich daarop kan voorbereiden. Deze vragen kunt u sturen naar secretarishvh@gmail.com.

Aanmelden
Marco Bakker is sinds ruim twee jaar beheerder van museum Paulina Bisdom van Vliet in Haastrecht. Daarnaast is hij in zijn vrije tijd kunstenaar, motorrijder, graficus, historicus en genealoog. Hij is woonachtig in Gouda, maar geboren in Drenthe.

De lezing begint op donderdag 23 november om 20.00 uur in Theater Concordia Haastrecht. De toegang voor deze avond is gratis. Ook niet-leden zijn van harte welkom. Het wordt op prijs als u zich van tevoren aanmeldt bij secretarishvh@gmail.com.

 

Dit bericht is 924 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief