Archieven

Dit bericht is 1413 keer gelezen

SCHOONHOVEN – Op het parkeerterrein bij de Stadscamping staat een geel Tiny House. Afgelopen weekend bood deze plaats aan vier Fausto kerels die zich in het zweet fietsten voor de ‘Le Zwift 24h Challenge’. 

Het computerprogramma ‘Zwift’ maakt het mogelijk om hardloop- of fietstrainingen, alleen of met anderen, interactief af te leggen. De naam van de challenge is daaraan ontleend. Zaterdagmiddag om 12.00 uur startte de fietsmarathon. Op een scherm konden de verrichten van team Fausto en andere deelnemers gevolgd worden.

“Gewoon leuk om te doen”, maakt een licht hijgende Merijn Korevaar duidelijk. Hij is degene die het idee heeft geopperd om mee te doen met deze challenge. “We wilden wat speciaals organiseren in deze wintermaanden”, ondertussen virtueel doorfietsend door de bergen.

De vier deelnemers verbleven gedurende 24 uur in het Tiny House. Van slapen kwam vrijwel niets. De vermoeidheid noodde tot sneller afwisselen.  Terugkijkend op de sportieve uitdaging geeft Merijn aan dat een geweldig weekend was maar wel zwaar. “Dit was voor ons de eerste keer. Wie weet krijgt het nog een vervolg.”

Op een later moment bleek team Fausto nummer 1 geworden. Van harte gefeliciteerd.

Foto’s: Mirre Korevaar – Wijnja 

Dit bericht is 1413 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief