Archieven

Dit bericht is 3158 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Iedereen heeft recht op een huis. Een woning is zoveel meer dan een stapel stenen, het is een thuis.

Op donderdag 24 februari gaan de lijsttrekkers van alle (lokale) partijen die meedoen aan de raadsverkiezingen in Krimpenerwaard, in debat over de toekomst van het wonen in de gemeente. Hoe pakken we het woningtekort aan? Waar moet er worden gebouwd? Hoe zorgen we ervoor dat mensen prettig (samen) wonen in buurten en wijken? Hoe kunnen we er samen voor zorgen dat we de opwarming van de aarde een halt toeroepen vanuit de Krimpenerwaard? Het debat is digitaal te volgen via een livestream van RTV Krimpenerwaard.

De wooncrisis is hét thema in de landelijke en lokale politiek. Alle reden dus voor de lokale lijsttrekkers om met huurders en woningcorporaties in debat te gaan over hoe we de wooncrisis gaan oplossen.

Volg het debat live: 24 februari tussen 19.30 en 21.30 uur
Vanuit theaterzaal Concordia in Haastrecht krijgen de deelnemers de gelegenheid om in drie ronden te discussiëren over woningnood, leefbare wijken en verduurzaming. Tijdens het debat zal regelmatig de mening worden gevraagd van digitale toeschouwers.

Deelnemende lijsttrekkers
De lijsttrekkers die met elkaar in debat gaan zijn: Pascal van der Hek (Gemeente Belang Krimpenerwaard), Pascal Zuijderwijk (VVD), Jan Verburg (SGP), Irma Bultman (CDA), Johan Slöetjes (Lokaal op 1), Ad Struijs (Pro Krimpenerwaard), Ton van Dorp (ChristenUnie), Sandro Kovacic (PvdA-GroenLinks), Jan van der Zwaart (D66) en Jeffrey van der Elst (Leefbaar Krimpenerwaard).

Woningcorporaties in de Krimpenerwaard
Het debat wordt georganiseerd door QuaWonen, Groen Wonen Vlist, Beter Wonen en Mozaïek Wonen. Zij vormen samen de federatie van Woningcorporaties in de Krimpenerwaard.

Het debat is te volgen via de verschillende kanalen van RTV Krimpenerwaard: televisie, radio en digitaal.

Televisie:
⦁ Ziggo kanaal 48 of 36
⦁ Tele2 optie lokale tv
⦁ Solcon kanaal 862
⦁ Caiway kanaal 61
⦁ KPN kanaal 1462

Radio:
⦁ FM 106.6
⦁ Dab+

Het debat is ook volgen via de website en app van RTV Krimpenerwaard (downloaden via www.rtvkrimpenerwaard.nl/app)

Dit bericht is 3158 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief