Archieven

Dit bericht is 1657 keer gelezen


REGIO – Louis en André Faay zijn fervent motorrijder en zijn het niet eens met het afsluiten van wegen voor motorrijders. In de regio zijn er plannen om wegen te sluiten of zijn er zelfs al wegen gesloten voor motorrijders. 

Tony Hardenberg, voorzitter van de Nederlandse Federatie Omgevingslawaai Motorvoertuigen (Nefom), wil pilots met afsluitingen van de polderwegen tijdens het motorseizoen om een einde te maken aan de geluidsoverlast. Over de pilots en de overlast verteld voorzitter Tony Hardenberg in een uitzending van ‘De Waard aan Tafel’.

Motorrijders Louis en André Faay zijn motorrijders en zijn het niet eens met het pleidooi van dhr. Hardenberg als het gaat over de afsluitingen wat hij hield in de uitzending en waren daarom te gast in de aflevering van ‘De Waard op de Kaart’. Vooral het niet gehoord voelen door de media en gemeenten is bij de heren Faay een grote frustratie. Zij willen ook graag hun kant van het verhaal laten horen.

Motorrijders-oneens-met-NEFOM     

 

Dit bericht is 1657 keer gelezen

Deel dit:

Een reactie op Louis en André Faay zijn het niet eens met Nefom (audio+video)

  • tjonge jonge, wat een gez..k, laat die mensen genieten van hun hobby. gewoon handhaven op geluid, dan is er niks aan de hand. gaat op discriminatie lijken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief