Archieven

Dit bericht is 811 keer gelezen

SCHOONHOVEN- Sinterklaas is afgelopen zaterdag aangekomen in Schoonhoven. Sindsdien slaapt hij in het Zilvermuseum, tot hij weer naar Spanje gaat. Het is ook mogelijk om daar een bezoekje te brengen aan de Sint. 

“Als je goed luistert, hoor je hem snurken. Ga met de speciale lift naar boven en spiek stiekem zijn slaapkamer in. Niet te veel geluid maken, hoor. We willen hem natuurlijk niet wakker maken.” Sinterklaas bezoeken in het Zilvermuseum is gratis voor kinderen en hun ouder(s) of verzorger(s). Reserveren is niet nodig.

Ring maken
Sinterklaas herken je aan zijn mantel en mijter, staf, boek, en… zijn beroemde ring natuurlijk. Kinderen kunnen in de Zilverwerkplaats een mooie sinterklaasring voor zichzelf maken. Dit is gratis onder begeleiding van een betalende volwassene (Museumkaart geldig). De ring is op eigen gelegenheid te maken in de Zilverwerkplaats. Reserveren is niet nodig.

Heb je wat meer tijd? Maak je bezoekje dan compleet met de speurtocht voor 2,50 euro. Sluit je bezoek af met een heerlijke warme chocolademelk en speculaas in de Zilverlounge. Nu voor het speciale actietarief van 2,00 euro. Kijk voor meer informatie op de website www.zilvermuseum.com

Dit bericht is 811 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief