Archieven

Dit bericht is 25645 keer gelezen


KRIMPEN AAN DEN IJSSEL – Begin 2022 leek de kogel door de kerk. Er komt een vestiging van ‘De Beren’ op de locatie van het voormalige eetcafé Plus Breeka aan de Breekade in Krimpen aan den IJssel. Gevorderde onderhandelingen over de huur van een nieuw te bouwen horecapaviljoen aan de Breekade zijn alsnog spaak gelopen, werd in februari bekend. 

Als ‘De Beren’ er niet komt, wat gebeurt er dan met deze locatie? is iets wat veel inwoners en passanten zich afvragen. Ontwikkelaar Blue-house gaf in februari aan dat het horecapaviljoen hoe dan ook gebouwd gaat worden en dat zij in gesprek zijn met nieuwe geïnteresseerde uitbaters. Op geruchten dat er een vestiging van McDonald’s komt reageert de gemeente Krimpen aan den IJssel, waar deze locatie onder valt, dat zij dit (nog) niet kunnen bevestigen.

McDonald’s laat weten altijd geïnteresseerd te zijn in nieuwe locaties. “Mocht zich een opportuniteit voordoen, dan gaan we altijd in gesprek met de gemeente.” Op de vraag of er al concrete plannen zijn voor een restaurant in de Krimpenerwaard kan McDonald’s (nog) geen antwoord geven.

Voorlopig blijft het gerucht van een restaurant van deze keten in de Krimpenerwaard dus een gerucht en kan het nog door niemand bevestigd worden. Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn houden we u uiteraard op de hoogte.

Dit bericht is 25645 keer gelezen

Deel dit:

18 Reacties op McDonald’s in de Krimpenerwaard?

 • Oh nee hé, hopelijk geen Mac!

 • Alsjeblieft niet…. meer afval en overlast met verkeer op de n210 die is al overbelast. En macdonalds staat nou niet echt bekend om zijn gezond eten.

 • Weg met die troep, brengt alleen maar afval en tuig met zich mee.

  • Doe is normaal,
   Met je tuig niet iedereen is tuig hoor er zijn ook gwn nog normale mensen!!! Gun de jongeren ook effe wat leuk in de krimpenerwaard er is namelijk niet heel veel te doen voor ze ja dan snap ik wel ja dat het tuig wordt!

 • 🙂 jawel !! Leukk perfect ! Hoop dat daar een mc Donald komt. En op de plek waar de Breeka zat zou mooi zijn. Gezellig. Denk dat er genoeg mensen hier blij mee zouden zijjn. Na stukje fietsen een lekkere cheesburgen zou smaken. I hope so 🙏 mc Donald you are Welkom!!

 • Alleen mensen die ongezond willen leven vinden het leuk dat er een Mac komt denk is wat voor rotzooi je krijgt in de buurt in de natuur en in het water tewel er een paar km verder op ook een Mac drek licht burger king en een kfc .maar er wat moois van waar je versoenlijk kan eten en drinken en wat de omgeving schoon houd of de gemeente wik graag ongezonde burgers mijn

 • Echt belachelijk ik zeg niet doen hou de krimpenerwaard nou netjes .
  Je krijg zoveel zwerfafval hierdoor door al die gasten die na t eten hun automaat open doen en het er lekker uitgooien..

  Ik ben tegen

 • Ach… wat meer afval. Nu zie je ook elke dag afvaldumpingen. Er staat meer naast de container dan erin. Maar BOA’s zie je niet.

 • Dat zou een regelrechte ramp zijn voor de aangrenzende natuurgebieden!
  Al dat afval, dat er gedumpt zal worden. Wie ruimt dat allemaal weer op?
  De vrijwilligers, die er niet zijn???
  We moeten , dacht ik, duurzaam bezig zijn en goed voor de natuur zorgen.
  Met een McDonald’s (oid)in de buurt gaat dat echt niet lukken….
  De rotzooi vanuit Capelle is tot Krimpen ad Lek / Lekkerkerk te vinden. Zo uit de auto of
  vanaf de fiets of brommer weggesodemieterd! Hoppa, wat maakt t uit..?

  Hopelijk blijft ‘t maar een gerucht en komt er een leuk streekgerechtenrestaurant
  ofzo!!

 • Eindelijk werd tijd

 • Zeker niet doen…zijn al genoeg van deze tenten waar men zakken eten en sauzen.koopt wat op parkeerplaatsen beland ..goed voor vogels en ongedierte.. juist hiervoor wil ik verhuizen in Capelle aan den IJssel .. of een tent waar je t binnen moet opeten of anders niks krijgt ,!

 • Gelijk doen

 • Zou erg jammer en zonde zijn als daar een MC Donalds zou komen. Heb liever een leuk restaurant met goed eten op zo’n mooie plek. MC Donalds is al groot zat geef het dan aan een echte horeca ondernemer, hebben het al zwaar genoeg gehad na die pandemie.

 • Heel leuk idee, maar er moeten dan wel genoeg prullenbakken komen voor de zooi. Omdat er veel jongeren langs komen van school zouden die het heel leuk vinden.

 • Liever niet, alleen maar meer afval ellende.

 • Ik ben tegen. Zwerfafval dat gegerandeerd gaat komen. Die lelijke neon M in de polder is landschapsvervuiling. .

 • Eerst het plan om 120 vakantiehuisjes neer te zetten, gaat gelukkig niet door, dus nu dit weer, rij een paar km verderop voor de Mac of kfc of wat dan ook, niet hier aub.
  Zet er een leuk restaurant neer met terras en gezelligheid.
  Geen fastfoodketen.

 • Ik zeg doen, jullie moeten wel begrijpen dat er ook kinderen in de krimpenerwaard zijn! Die hebben geen auto en willen ook niet elke keer heen en weet naar Cappele, ik vind het afval probleem belachelijk, je ziet toch ook nergens troep van de krim?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
 • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief