Archieven

Dit bericht is 1138 keer gelezen


KRIMPEN AAN DEN IJSSEL- Dit jaar bestaat Brouwerij IJssel drie jaar. Om dit te vieren organiseert de eigenaar en brouwer Erik Terlouw een Bierfestival. Wat bij succes, een terugkerend evenement zal worden.

Zaterdag 1 juni wordt het Raadhuisplein in Krimpen aan den IJssel omgebouwd tot een sfeervol plein met (deels overdekt) terras. Bij vijf brouwerijen kan je meer dan 30 verschillende speciaal bieren proeven. Naast Brouwerij IJssel vind je er de volgende brouwers: Vet & Lazy, Jelster, Dukes en PopHop.

Ook zijn er, naast veel verschillende bieren, heerlijke hapjes te verkrijgen van Het Wildhuys, Klasse Kip en Rauw21. De gehele dag zorgt DJ Ernesto voor heerlijke muziek op het plein. Het evenement vindt plaats van 14:00 – 21:00 uur.

Tickets zijn te bestellen via de website van Brouwerij IJssel Brouwerij IJssel (brouwerij-ijssel.nl). Hiervoor krijg je een proefglas en je eerste 3 munten. Tijdens het festival kan alleen betaald worden met speciale munten voor zowel de bieren als het eten. Deze munten zijn verkrijgbaar op het festival.

Dit bericht is 1138 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief