Archieven

Dit bericht is 619 keer gelezen

Foto: John Wijntjes

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL- Op maandag 9 januari heeft burgemeester Martijn Vroom tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst de Krimpenaar van het jaar bekendgemaakt. Mevrouw C. van der Sluis is uitgeroepen tot ‘Krimpenaar van het jaar 2022’. Mevrouw van der Sluis krijgt de Guldemont-oorkonde 2022 voor haar maatschappelijke inzet in Krimpen aan den IJssel.

“Cora van der Sluis verdient de Guldemont-oorkonde omdat zij zich al jaren verdienstelijk maakt voor de Krimpense samenleving. Zij is een echte Krimpense duizendpoot”, zegt Burgemeester Vroom. Cora van der Sluis heeft de Stichting Activiteiten Oud-Krimpen opgericht. En organiseert vanuit hier bingo’s en de rommelmarkt in de Tuinstraat.

Ze zet zich ook in voor de Krimpense EHBO en houdt zich bezig met een groep vrijwillige verkeersregelaars. Deze groep zet zich niet alleen in tijdens de sinterklaasintocht en de avondvierdaagse. Maar bijvoorbeeld ook tijdens het Krimpen Festival, de Winterfair Krimpen en vele andere evenementen. Daarnaast coördineert ze ook de beroepsopleiding voor deze groep vrijwilligers. “Als gemeentebestuur zijn wij Cora van der Sluis dankbaar voor haar inzet de afgelopen jaren.”

“Leuk, geweldig, totaal niet verwacht, maar er vielen vanavond we enkele puzzelstukjes op de juiste plaats”, laat Van der Sluis weten aan RTV Krimpenerwaard.

Dit bericht is 619 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief