Archieven

Dit bericht is 1047 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL- Op zaterdag 10 juni wordt voor de vijfde keer een Midzomeravondconcert gehouden in Krimpen aan den IJssel. Het wordt georganiseerd door de Stichting IJsseldijkkerkconcerten en Muziekvereniging Concordia in de tuin van de IJsseldijkkerk aan de Kerkdreef.

Spelers van drie orkesten uit Schoonhoven, Bergambacht en Krimpen aan den IJssel vormen dit keer op enig moment één groot orkest. De internationaal bekende bariton Henk Neven zal met Concordia op teksten van Jacques Brel, delen uit het werk Quatre Chansons zingen in een arrangement van Rob Goorhuis.

De muzikale leiding is in handen van dirigent Mark van Mil. Het concert is gratis toegankelijk en start om 20.30 uur. Het uitgebreide orkest komt voort uit een samenwerkingsverband tussen de drie orkesten ter bevordering van de beoefening van de amateurmuziek in de Krimpenerwaard.

Aanleiding is de viering van het 125 en 110-jarig bestaan van de drie deelnemende orkesten. Met een fraai podium en voldoende zitplaatsen wordt tot 22.00 uur een afwisselend programma  aangeboden. Bij slecht weer zal het concert worden verplaatst naar het Krimpenerwaard-College.

Dit bericht is 1047 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief