Archieven

Dit bericht is 1499 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL- Het Moderatopark in Krimpen aan den IJssel veranderde vandaag even in een buurtcamping. Tijdens de buurtcamping worden er tussen 10.00 en 14.00 uur onder andere campingspelletjes gedaan en is er een kletsterras.

De buurtcamping wordt georganiseerd door Synerkri en KrimpenWijzer. “We merkten dat er voor de kinderen en ouderen in de buurt weinig wordt gedaan”, zegt Kees Paul, voorzitter van Synerkri. Met de buurtcamping wil de organisatie iets organiseren voor iedereen. “Om de gezelligheid in de buurt te brengen.”

“Krimpen heeft mooie groene passages en daar kunnen activiteiten worden gedaan voor jong en oud”, voegt Karin Patima van Synerkri toe. “Samen met elkaar contacten leggen en ook onderhouden is onderdeel van de buurtcamping.”

Nog twee buurtcampings
Daarnaast daagt de buurtcamping ook uit om lekker naar buiten te gaan. “We willen een zomerprogramma aanbieden”, vertelt Jowendy van de Graaf van KrimpenWijzer. “De buurtcamping is kleinschalig en er is makkelijk aan te sluiten.”

Voor de aankomende weken staan er nog twee buurtcampings op de planning. Op 9 augustus bij het Zwaneneiland en op 16 augustus bij het Middenweteringpark. Aanmelden is niet nodig, iedereen kan aansluiten.

Dit bericht is 1499 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief