Dit bericht is 300 keer gelezen

LOPIK – De cd ‘Het Spel’ van zanger/ entertainer Robin van Beek is de muzikale basis geworden van een voor-, hoofd- en nagerecht, samengesteld door chef-kok Robert Verweij. Het geheel is een smakelijke compositie voor een onvergetelijk kerstdiner.

“Mooi dat we dit met twee bekende Lopikers hebben kunnen optuigen”,  lichtte Harold van Velzen toe in de zaterdagmiddaguitzending bij RTV Krimpenerwaard. Hij is eigenaar van de Plus Supermarkt aan de President Kennedylaan en inmiddels de vijfde generatie van kruideniers. “Ons doel is om de mensen dit jaar te inspireren om er een bijzondere kerst van te maken.”

Enthousiast over de eerder dit jaar uitgebrachte cd van Robin zette de supermarkteigenaar aan het denken. “Om dit album meer aandacht te geven zochten we naar een combinatie met food, voedingsmiddelen. Zo kwamen we bij top kok Robert terecht en was het idee geboren. De gekozen nummers zijn doordacht afgestemd op het gekozen menu en zo is het volledige palet samengesteld.” De actie is wat betreft van Velzen geslaagd als mensen alleen al maar een stukje inspiratie hebben opgedaan voor het kerstdiner.

Er is gekozen om de recepten niet te moeilijk te maken. “Niet te ingewikkeld maar het moet wel bijzonder zijn vanwege de feestdagen”, maakt Harold duidelijk. “En dat is wat mij betreft meer dan gelukt, niet in de minste plaats dat hiermee ook de muziek van Robin de aandacht heeft gekregen.

Zanger/ entertainer Robin van Beek was eveneens in de studio aanwezig om de actie onder de aandacht te brengen. Met trots vertelde hij daarbij dat afgelopen week zijn nieuwste nummer ‘Zwerver’ is uitgebracht. Op Eerste Kerstdag komt de bijbehorende videoclip uit. Deze zal ook bij RTV Krimpenerwaard te zien en te horen zijn in een aflevering van  het televisieprogramma ‘De Waard aan Tafel’.

Dit bericht is 300 keer gelezen

Deel dit:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief