Archieven

Dit bericht is 1490 keer gelezen

BERGAMBACHT- Muziekvereniging Excelsior uit Bergambacht bestaat 125 jaar. Ter gelegenheid hiervan is er een muziekmarathon van 24 uur georganiseerd in de showroom van een plaatselijk autodealer.

Afgelopen vrijdag startte muziekvereniging Excelsior het jubileumjaar met een ludiek evenement om 24 uur non-stop muziek te maken. “Alles is uit de kast gehaald om een dag lang te kunnen musiceren.” De marathon begon met een mars van de drumfanfare vanaf De Waard richting Smits, waarna meerdere optredens volgen van de melody percussion band, het fanfare-orkest, de jeugd en leerlingen van Excelsior, blaaskapel De Waardgangers.

Om de uren te vullen, zullen ook muzikanten in kleinere groepen optreden. Zaterdagmiddag stons een gastoptreden van De Zalmvissers gepland. De 24-uursmuziekmarathon wordt afgesloten met een gezamenlijk optreden van fanfare en mpb rond 19.00 uur ‘s avonds.

Sponsoractie
De marathon is opgezet als sponsoractie voor het jubileum van Excelsior in 2023. Er zijn een groot aantal extra activiteiten gepland om het 125-jarig bestaan van de muziekvereniging extra luister bij te zetten. De muzikanten laten zich daarom individueel sponsoren voor specifieke optredens.

Dit bericht is 1490 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief