Archieven

Dit bericht is 1116 keer gelezen

SCHOONHOVEN- Zes weekenden lang feest in de Zilverstad: dat is het Nazomerfestival 2023. Aanstaande zaterdag 26 augustus start het Schoonhovense stadsfestival met het Oude Haven Concert. Ook overdag is al veel te beleven in de binnenstad met het kindermuziekevenement en de rommelmarkt van Willige Langerak. Het Nazomerfestival, gecoördineerd door Zilverstad Marketing, duurt nog tot zaterdag 30 september.

In de middag van zaterdag 26 augustus verzorgt de Muziekfabriek op de Oude Haven een kinderfeest met trombones, een tuba en slagwerk. De Muziekfabriek is van 16.00 tot 17.00 uur. Het Oude Haven Concert biedt ’s avonds (start 21.00 uur) een prachtige line-up van musici van topniveau. Bezoekers worden getipt om het Oude Haven Concert te combineren met een heerlijk diner bij een van de Schoonhovense restaurants.

Tijdens het tweede weekend van het Nazomerfestival, vrijdag 1 en zaterdag 2 september, staan activiteiten in het Springerpark op het programma. Op vrijdag 1 september is hier een Openluchtbioscoop. De film Titanic wordt vertoond vanaf groot scherm om 20.00 uur. Op zaterdag 2 september vindt in het Springerpark vanaf 11.00 uur de Oogst- en streekmarkt Krimpenerwaard plaats. Op loopafstand van het park is in het Zilvermuseum op zaterdag 2 september de Taxatiedag Tin Ten Toon.

Het is de zestiende keer dat het Nazomerfestival plaatsvindt. Het volledige festivalprogramma is huis-aan-huis verspreid en staat op Nazomerfestival.info.

Dit bericht is 1116 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief