Archieven

Dit bericht is 1836 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – RTV Krimpenerwaard staat van vrijdag 24 april tot en met maandag 27 april in het teken van muziek van vaderlandse bodem. Van Boudewijn de Groot tot Snelle, van Anita Meyer tot Davina Michelle en van George Baker tot Blof; je hoort ze allemaal op RTV Krimpenerwaard.

Ook lokale artiesten als Peter Dons, John Anders, Maurice van Kersbergen en Eddy Struijlaart komen voorbij.

Net als bij andere sectoren, heeft de coronacrisis ook zijn weerslag op de muziekindustrie. Artiesten en bands kunnen niet optreden omdat concerten en festivals tot 1 september verboden zijn. Daarom is er tijdens deze vier dagen uitsluitend muziek van Nederlandse bands en artiesten te horen.

Op Koningsdag is een speciale programmering op zowel radio als televisie. Op de radio is er tussen zen zeven uur ’s ochtends en zeven uur ’s avonds een bijzonder koningsdagprogramma met eveneens uitsluitend muziek van vaderlandse bodem.

Het wordt een bijzondere Koningsdag, die alle mensen thuis zullen doorbrengen. Volop gelegenheid om te luisteren naar het speciale koningsdagprogramma op de radio, met ook interviews met inwoners van de verschillende kernen in de Krimpenerwaard. Op televisie zijn in de categorie ‘Uit de oude doos’ beelden te zien van eerdere vieringen in verschillende kernen van de Krimpenerwaard.

Dit bericht is 1836 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief