Archieven

Dit bericht is 959 keer gelezen


REGIO- De Goudse Schouwburg heeft het programma van theaterseizoen 2024-2025 online op de website geplaatst. “We hebben weer een prachtig, gevarieerd en vol programma samengesteld met (inter)nationaal gevestigde namen, nieuw talent, eigen producties en meer”, aldus Nina Angkotta van de schouwburg.

Dit jaar is het opnieuw gelukt om een mooi programma samen te stellen met veel bekende namen als Najib Amhali, Jett Rebel, Nick Schilder, Jan Jaap van der Wal, Spinvis, Rundfunk, Jawad es Soufi, Bert Visscher, Veldhuis & Kemper, Claudia de Breij, Alex Ploeg, Henry van Loon, Loes Luca, Plien & Bianca, Douwe Bob en nog heel veel meer. Zie www.goudseschouwburg.nl om het gehele programma te bekijken.

Het seizoen is ook gevuld met veel (nieuwe) eigen producties, zoals de Agnietensessies, Donderdagmatinee, Comedy Café, 3×30 Nieuwe Makers, Jazzy Sunday Afternoon, een Whisky en Gin tasting, Sushi On stage en nog heel veel meer.

De seizoenspresentatie
Ook dit jaar presenteert de Goudse Schouwburg het programma tijdens een seizoenspresentatie op maandag 27 mei. Een feestelijke avond met live previews van een aantal bijzondere acts en een vooruitblik naar wie er allemaal naar Gouda komen.

Gastpresentator Aron Elstak, directeur Tineke Maas en programmeur Alex Mooren nemen je in vogelvlucht mee door het aanbod van komend seizoen. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. Na de presentatie kunnen bezoekers meteen tickets kopen voor de voorstellingen waarvan je een preview hebt gezien.

Nieuw seizoen
De nieuwe seizoensbrochure valt op de mat tussen nu en 27 mei. Voor iedereen die verder geïnteresseerd is in het nieuwe programma en de brochure niet ontvangt is deze daarna ook op te halen bij Tickets & Servicebalie aan de Boelekade of bij Cinema Gouda aan de Burgemeester Jamessingel.

De kaartverkoop voor het nieuwe seizoen start op donderdag 30 mei om 19:00 uur, zowel online, telefonisch als aan de kassa op de Boelekade. Voor Vrienden van de Goudse Schouwburg start de kaartverkoop al op maandag 27 mei om 22.00 uur. Zie de website voor meer informatie.

Dit bericht is 959 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief