Archieven

Dit bericht is 1631 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Frank Timmer is vorige maand aangesteld als nieuwe coördinator voor de Stichting Urgente Noden Krimpenerwaard (SUN Krimpenerwaard) en volgt daarmee zijn voorganger Hannie van Baren op die een functie heeft aanvaard bij SUN Nederland.

Frank Timmer is 66 jaar, heeft als gemeenteraadslid gewerkt en diverse vrijwilligerstaken gedaan zoals bij Vluchtelingenwerk, Voedselbank en meer recent bij Bibliotheek Krimpenerwaard.

Hij heeft er veel zin in: “Ik had wel eens iets gelezen over de SUN Krimpenerwaard, maar verder was ik er niet zo veel mee bekend. Toen ik werd benaderd was ik na wat leeswerk meteen erg enthousiast. Inmiddels weet ik dat SUN mensen met een dringend financieel probleem, die ook vaak nergens anders meer terecht kunnen, financieel kan ondersteunen. Zo’n acute hulpvraag loopt wel altijd via één van de hulpverleningsorganisaties en die weten de weg naar SUN inmiddels erg goed te vinden gezien het aantal aanvragen wat we ontvangen. SUN biedt hulp in de vorm van een financiële gift, soms ook in de vorm van een Sociale Lening.”

Voor informatie is de Stichting Urgente Noden Krimpenerwaard bereikbaar via de website www.sunkrimpenerwaard.nl, via een e-mail naar info@sunkrimpenerwaard.nl of via telefoonnummer 06-12702613.

Foto: scheidend coördinator Hannie van Baren links, en rechts Frank Timmer geflankeerd door SUN voorzitter Marry Holst.

Dit bericht is 1631 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief