Archieven

Dit bericht is 1397 keer gelezen

KRIMPENERWAARD- Nathalie Glastra- Langeveld is de nieuwe fractievoorzitter van Gemeente Belang Krimpenerwaard (VGBK). Zij volgt Yorben van Dortmont daarmee op die sinds afgelopen verkiezingen fractievoorzitter was, Yorben zal als vicefractievoorzitter actief blijven binnen de fractie van Gemeente Belang Krimpenerwaard.

Nathalie is sinds maart 2022 raadslid namens Gemeente Belang Krimpenerwaard. Zij was vanaf de start van de nieuwe raadsperiode als vicefractievoorzitter actief voor Gemeente Belang Krimpenerwaard. Nathalie heeft een snelle ontwikkeling als raadslid doorgemaakt en de fractie heeft unaniem het vertrouwen in haar als fractievoorzitter uitgesproken.

Na een politiek intensief jaar met verkiezingen, coalitie onderhandelingen en een nieuw coalitie akkoord heeft Yorben besloten het stokje over te dragen. Yorben zal als vicefractievoorzitter actief blijven. De wisseling van fractievoorzitter en vicefractievoorzitter zal per direct doorgevoerd worden binnen de fractie van Gemeente Belang Krimpenerwaard.

Dit bericht is 1397 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief