Archieven

Dit bericht is 696 keer gelezen

KRIMPEN AAN DE LEK- Heb jij een kind dat de hele dag verhalen verzint, graag in de schijnwerpers staat of juist wat meer uit zijn/haar schulp zou kunnen kruipen? Geef je kind dan op voor de proefles Musical-Theater voor 4 tot en met 6 jaar bij het Jeugdtheaterhuis in jouw stad. Eind januari en begin februari zijn er weer gratis proeflessen. 

Binnenkort begint de nieuwe reeks van tien lessen voor jonge kinderen op alle leslocaties van het Jeugdtheaterhuis: Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Capelle aan den IJssel, Gouda, Krimpen aan de Lek, Leiden en Maassluis. In deze Musical-Theaterlessen leren kinderen emoties te uiten en samen te werken. Onder leiding van een enthousiaste docent gaan zij toneelspelen, dansen, zingen en vooral veel plezier hebben. Laat je fantasie de vrije loop en speel een vrolijke ridder, bange wolf of misschien wel een verdwaalde piraat.

Voor de proeflessen eind januari kun je je inschrijven via de website van het Jeugdtheaterhuis. Op enkele locaties kun je gewoon meedoen met de eerste les van de reeks. Hierna kun je besluiten om je in te schrijven. In het overzicht hieronder vind je de datum per locatie.

Gratis proeflessen
Krimpen a/d Lek, Cultuurhuis: donderdag 26 januari 15.45-16.15 uur
Maassluis, Theater Koningshof: vrijdag 27 januari 15.45-16.15 uur
Bodegraven, Evertshuis: zaterdag 28 januari 11.00-11.30 uur

Eerste les van de reeks
Gouda, Cultuurhuis Garenspinnerij: donderdag 12 januari van 16.00-16.45 uur
Leiden, Stadsgehoorzaal: woensdag 1 februari 13.45-14.30 uur
Alphen a/d Rijn, Parkvilla: vrijdag 3 februari van 15.45-16.30 uur
Capelle a/d IJssel, C.C. Fluiterlaan: vrijdag 10 februari 15.45-16.30 uur

Voor meer informatie over de theater- en musicallessen en opgeven voor de proeflessen ga je naar de website van het Jeugdtheaterhuis.

Dit bericht is 696 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief