Archieven

Dit bericht is 3979 keer gelezen

BERGAMBACHT- Het nieuwe politiebureau in Bergambacht opent eindelijk de deuren. Vanaf dinsdag 20 september kan iedereen terecht op de nieuwe locatie aan de Veerweg 2 in Bergambacht. Benieuwd hoe het bureau eruit ziet? Agent Peter Bos geeft een rondleiding in onze video.

De bedoeling was dat het bureau al in juni in gebruik zou worden genomen. Door leveringsproblemen van onder andere de stroomtoevoer moest het worden uitgesteld tot 20 september.

“De vooruitzichten zijn dat het bureau binnen tien weken wordt aangesloten op het reguliere stroomnetwerk”, vertelt Bos. “Zo lang kon de politie niet meer wachten en daarom is er besloten om tot die tijd gebruik te maken van generatoren.”

Locatie
Het oude politiebureau voldoet al jaren niet meer aan de eisen die worden gesteld aan een politiebureau. “De situatie van het oude bureau is in verschillende opzichten onwenselijk”, werd eerder al gezegd door Bos.

Het nieuwe bureau voldoet wel aan alle eisen die worden gesteld aan een politiebureau. Daarnaast is ook de nieuwe ligging een groot pluspunt. “Vanaf deze locatie kunnen we gelijk de provinciale weg op naar Schoonhoven, Stolwijk, richting Lekkerkerk, Krimpen aan de Lek. Het is gewoon de meest praktische ligging, de provinciale wegen komen hier samen.”

 

Dit bericht is 3979 keer gelezen

Deel dit:

Een reactie op Nieuwe politiebureau opent 20 september de deuren; politie geeft vast een inkijkje (video)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief