Archieven

Dit bericht is 1874 keer gelezen

KRIMPEN AAN DE LEK- Er is overeenstemming bereikt om een nieuw en haalbaar plan te maken voor het voormalig IHC-terrein. Het projectteam zoekt naar een invulling die toegevoegde waarde heeft voor Krimpen aan de Lek. Ontwikkelaars en stedenbouwkundige slaan de handen ineen en gaan allereerst in gesprek met belanghebbenden.

In het verleden zijn er tevergeefs verschillende pogingen gedaan om het IHC-terrein in Krimpen aan de Lek te transformeren tot woongebied. Er is door IHC een overeenstemming bereikt met drie partijen die zich hebben verenigd in ontwikkelcombinatie DBL (Damsteegt, Balance d’eau en LATEI).

Oude plannen gaan van tafel. Stedenbouwkundig Bureau IMOSS is aangesteld voor de stedenbouwkundige verkenning. Verschillende opties voor de herontwikkeling van het IHC-terrein worden grondig onderzocht. De ontwikkelcombinatie wil een passend, toekomstbestendig en haalbaar plan ontwikkelen.

De rol van belanghebbenden
Voordat er een plan wordt geschetst voor de invulling van het IHC-terrein, gaan de plannenmakers eerst in gesprek met betrokken personen en organisaties. Het projectteam wil graag horen welke aspecten belanghebbenden belangrijk vinden en op welke wijze zij betrokken willen worden.

Het projectteam zoekt naar een invulling die toegevoegde waarde heeft voor de toekomst van Krimpen aan De Lek. Na de gesprekken volgt een informatieve bijeenkomst voor alle inwoners van Krimpen aan de Lek.

Via de website www.ihcterrein.nl kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle recente ontwikkelingen.

Dit bericht is 1874 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief