Archieven

Dit bericht is 741 keer gelezen

KRIMPEN AAN DE LEK – Bij de voorjaarsvergadering van 9 april jl. heeft voorzitter van de historische vereniging Crempene Hans Dekker na 24 jaar afscheid genomen. Hij was betrokken bij de oprichting van de vereniging in 2000 en was sinds die tijd voorzitter. Hij heeft ook verschillende uitgaven van boekjes van de vereniging geschreven en schreef ook veel artikelen voor de nieuwsbrief Oud Nieuws. Hij is benoemd tot erelid van de vereniging.

De nieuwe voorzitter is Roland Baas. De overdracht van het voorzitterschap vond ook plaats tijdens de voorjaarsvergadering. Na een speech van Roland Baas waarin de verdiensten van Hans Dekker uitvoerig werden belicht werd de overdracht van het voorzitterschap bezegeld met een krachtige handdruk.

Nieuwe website
Ook werd tijdens de voorjaarsvergadering de nieuwe website gelanceerd van de Historische Vereniging. De oude website was niet meer up to date en kon niet meer goed onderhouden worden. De indeling van de website is veranderd. Bij voorbeeld in de Tijdlijn onder het kopje Historie staat veel historische informatie over Krimpen aan de Lek. Ook zal de actuele informatie steeds bijgewerkt worden.

Tevens is via de nieuwe website ook de Beeldbank van de vereniging in te zien. 

De nieuwe website is te vinden via de link www.crempene.nl  .

Foto: Herman Visser

Dit bericht is 741 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief