Archieven

Dit bericht is 1981 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL- Aanstaande zaterdag is er een nieuwe editie van de Oogst- en Streekmarkt. “Wat je van dichtbij haalt, is lekker.” En dat kun je proeven aanstaande zaterdag tussen 11.00 en 17.00 uur bij het Streekmuseum in Krimpen aan den IJssel. Het is de eerste in een reeks van drie dit jaar.

“Wist jij dat eten van dichtbij duurzamer is? Je eten hoeft minder ver te reizen voor het op jouw bord beland. En dat scheelt CO2-uitstoot. Ook is eten uit je eigen omgeving een mooie manier om lokale ondernemers te steunen.” Daarom vind je op de Oogst- en Streekmarkt meer dan dertig kramen vol lekkers uit Krimpen en omstreken. Van zo dichtbij als mogelijk is en van zo ver weg als nodig is.

Je kunt er terecht voor je dagelijkse boodschappen, leuke cadeaus, inspiratie en heel veel lekkers. Op het mooie terrein van het Streekmuseum vind je naast de kramen van gepassioneerde makers ook een gezellig terras waar je je aangekochte hapje en een lokaal gebrouwen drankje kunt nuttigen. En zijn er verschillende demonstraties te zien zoals het vlechten van wilgentenen, het kaarden van wol en het maken van honingwaxkaarsen.

Kijk op www.proefdekrimpenerwaard voor deelnemers, overige data en meer informatie.

Dit bericht is 1981 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief