Archieven

Dit bericht is 1663 keer gelezen

KRIMPEN AAN DE LEK– De Polderband geeft zondagmiddag 7 januari traditiegetrouw zijn nieuwjaarsconcert. Dit doen zij deze keer met drie bekende muzikale vrienden als gast. In de sfeervolle theaterzaal van het Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek treedt de band op om 15:00 uur.

Na de pauze worden de muzikanten vergezeld door Christine Punselie, die enkele jaren zangeres was bij de band. Daarna treedt zanger Hugo Boudesteijn aan en komt ook gastgitarist Age Kat op het podium. Allen hebben een lange staat van dienst in de pop- en rockmuziek.

De Polderband, die afgelopen jaar zijn 30-jarig jubileum vierde, speelt blues, pop en rock uit de jaren ’70, ’80 en ’90. Het repertoire omvat bewerkingen van nummers van bekende bands maar ook eigen werk. De band rondom gitarist Frans Blind bestaat verder uit bassist Boetje Sengkerij, drummer Hans Siefert, gitarist René de Beuk en Pieter Harcksen op gitaarsynthesizer. Allen zingen ze, solo en meerstemmig.

Het is de tweede keer dat De Polderband een matinee verzorgt in het Cultuurhuis. Kaarten zijn via de theaterwebsite https://www.cultuurhuiskrimpenaandelek.nl/ online te bestellen voor € 10, aan de zaal betalen bezoekers € 12,50. De deuren gaan open om 14:30 uur.

Foto: Irene Wijting-Scholman

Dit bericht is 1663 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief