Archieven

Dit bericht is 706 keer gelezen

SCHOONHOVEN- Voor de derde keer start de verkiezing tot Schoonhovenaar van het Jaar. Vanaf 1 november tot 1 december dit jaar kunnen opnieuw namen ingediend worden van personen of organisaties van wie men vindt dat hij/zij de titel Schoonhoven van het Jaar 2023 verdient.

Het gaat om mensen of organisaties die zich op een bijzondere wijze, vrijwillig en zonder vergoeding hebben ingezet voor een activiteit in de stad Schoonhoven. Eerder mochten Hans Bleijenberg en Claudia Pouw de waarderingsprijs in ontvangst nemen vanwege hun vrijwillige betrokkenheid bij tal van activiteiten.

Oud-burgemeester van Schoonhoven en voormalig voorzitter van Zilverstad Marketing Dick de Cloe is enthousiast over deze jaarlijks terugkerende verkiezing. “In een tijd waarin agenda’s zacht uitgedrukt ‘goed gevuld’ zijn is vrijwillige inzet bijzonder. Juist die personen (of organisaties) die in 2023 tijd hebben vrijgemaakt – voor anderen, voor een vereniging of voor de gemeenschap – kunnen vanaf 1 november aanstaande genomineerd worden voor de titel: “Schoonhovenaar van het Jaar 2023”, aldus De Cloe.

Criteria
De genomineerde moet zich het afgelopen jaar belangeloos hebben ingezet voor activiteiten op sociaal, maatschappelijk, zorg, cultureel of kerkelijk vlak of op het gebied van sport of onderwijs. Het zijn vaak dié personen die niet veel of vanzelfsprekend voor het voetlicht treden, welke we met deze verkiezing de waardering willen geven die hij of zij verdient.

Om een persoon te nomineren kan men een korte, maar duidelijke motivatie van de genomineerde via de website www.inschoonhoven.nl/schoonhovenaarvanhetjaar indienen. Ook kan er een mail worden gestuurd naar info@zilverstadmarketing.nl. Bovengenoemde criteria worden op dezelfde webpagina nogmaals uitgebreid toegelicht. De jury selecteert uit deze ingediende namen drie genomineerden en hieruit wordt de titelhouder gekozen. De uitreiking vindt plaats op 13 januari 2024.

 

Dit bericht is 706 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief