Archieven

Dit bericht is 888 keer gelezen

HAASTRECHT- Zondag 10 september is er weer een oldtimershow op het parkeerterrein voor Theater Concordia in Haastrecht. De eerste voertuigen worden verwacht om 10.30 uur, ongeveer 11.45 uur start de rondrit, één voor langzaam verkeer (tractoren) en één voor normale voertuigen (auto’s, motoren en klein zakelijke voertuigen). Bezoekers kunnen na goedvinden van de eigenaar op eigen risico meerijden. 

Wat wordt er verstaan onder oldtimers? Dit zijn auto’s, trekkers, motorfietsen en bromfietsen van vóór de tweede wereldoorlog of van daarna die de noemer van ‘klassieker’ verdienen met een minimale leeftijd van 40 jaar of ouder. Meestal zijn dit hobbymatige voertuigen.

De eigenaren zullen met alle plezier uitleg geven over hun trotse bezit en de vragen van de bezoekers beantwoorden. Aan het deelnemen of bezoeken zijn geen kosten verbonden, behalve voor de tractoren deze hebben een aparte rondrit met arrangement. De organisatie hoopt dat hier leuke contacten uit zullen ontstaan die het behoud van ons rijdend cultureel erfgoed ten goede komt.

Muzikale invulling
Na de rondrit zal vanaf 14.00 uur het programma op het Concordiaplein starten, met muzikale invulling van ‘De Vlisterzangers’ & ‘The Outlaws’ die een bijdrage leveren aan de sfeer en gezelligheid. Ook is het mogelijk om een hapje en een drankje te doen. Deelnemers ontvangen een mooie herinnering aan deze dag.

Ben je in het bezit van een voertuig dat aan de uitvoering voldoet, meld je dan aan door een e-mail te sturen naar haastrechtklassiek@gmail.com. Aanmelden kan tot en met woensdag 6 september 2023. Bezoekers hoeven zich niet aan te melden voor dit evenement, dit is een gratis en vrij toegankelijk evenement. De organisatie wil weten om wat voor voertuig het gaat, het bouwjaar, evt. kenteken en indien beschikbaar een foto, graag ook uw naam en telefoonnummer vermelden.

Op het Concordiaplein is bij aanvang de horeca geopend voor een kopje koffie met wat lekkers.

 

Dit bericht is 888 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief