Archieven

Dit bericht is 962 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL- Het Streekmuseum Krimpenerwaard organiseert op zaterdag 30 maart een levendige Lentefair. “De Lentefair belooft een unieke ervaring te worden, met een scala aan activiteiten en attracties voor alle leeftijden.”

Er is onder andere een kleedjesmarkt. Struin langs kleedjes vol vintage schatten en duurzame vondsten, waar elke item een verhaal vertelt. Van retro kleding tot unieke snuisterijen, er is voor elk wat wils.

Ook is er een duurzaamheidsmissie. De Lentefair staat in het teken van duurzaamheid en circulariteit. Ontdek hoe je kunt bijdragen aan een groenere toekomst door bewuste keuzes te maken en te genieten van hergebruikte schatten.

Natuurlijk is ook het Streekmuseum geopend. “Bezoek het Streekmuseum en laat je verrassen door exclusieve aanbiedingen uit oude collecties en het afstotingsproject. Een kans om een stukje geschiedenis in handen te krijgen.”

Om de Lentefair compleet te maken zijn er ook allerlei ‘culinaire verleidingen.’ “Verwen jezelf met heerlijk eten en drinken van lokale foodtrucks, terwijl je geniet van de gezellige sfeer en het lenteweer.”

De Lentefair vindt plaats op zaterdag 30 maart van 11.00 tot 16.00 uur bij Streekmuseum Krimpenerwaard. Toegang is gratis voor alle bezoekers.

Dit bericht is 962 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief