Archieven

Dit bericht is 719 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Vanaf 1 juni worden de eerste resultaten van de samenwerking met de lokale omroepen in de regio Midden Holland zichtbaar met deelname van RTV Gouwestad, RTV Krimpenerwaard, RTW Waddinxveen, BR6 Bodegraven-Reeuwijk, RPL Woerden en Midland FM in Oudewater. De nieuwe website www.rtvmiddenholland.nl is vanaf 1 juni in de lucht.

Hoewel er veel gaat veranderen heeft RTV Krimpenerwaard ook niet stilgezeten. We hebben een nieuwe kabelkrant, het geluid in onze tv-studio is gedigitaliseerd en binnenkort is onze eigen RTV-app geheel vernieuwd. Het publiek weet ons steeds beter te vinden zo is het aantal Facebook volgers opgelopen tot meer dan 10.000 met zo’n 50.000 bezoeken per week. Via de website halen we dat aantal ook regelmatig maar dan per maand. De meeste bezoekers komen uit Schoonhoven en daarna Lekkerkerk. Het is zeer opvallend dat Krimpen a/d IJssel op de derde plaats komt met ruim 9 %.

Als lokale televisiezender staat RTV Krimpenerwaard midden in de dynamiek van de Krimpenerwaard. Onze programma’s hebben allemaal een directe link met de Krimpenerwaard en haar inwoners. Daardoor is er sprake van herkenbaarheid en is er vaak direct of indirect een verband te leggen tussen datgene wat er wordt uitgezonden en de leefomgeving van de inwoners van de Krimpenerwaard. U voelt zich dus direct betrokken bij onze uitzendingen.

Gedurende de dag wordt er tijd ingeruimd voor onze reportages, uitgebreide nieuwsitems en de talkshow ‘De Waard aan Tafel’ die elke week wordt uitgezonden. Ook aan de politiek wordt aandacht besteed. Zo worden de raads- en commissievergaderingen live uitgezonden.

Op radio zenden wij tijdens werkdagen live uit tussen 09.00 en 12.00 uur. Het programma omvat een mix van nieuwtjes en muziek. Vrijdagmiddag tussen  15.00 en 17.00 uur staat in het teken van de activiteiten in de Krimpenerwaard. Zaterdagmorgen doen we dat ook tussen 09.00 en 13.00 uur met daarbij een aantal politieke gasten. Tot slot is er op zaterdag Sport tussen 13.00 en 17.00 uur. Ook zijn er een groot aantal gepresenteerde muziekprogramma’s.

Heeft u een interessant onderwerp uit de gemeente Krimpenerwaard of Krimpen aan den IJssel wat de aandacht verdient? Tip dan de redactie via redactie@rtvkrimpenerwaard.nl

Dit bericht is 719 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief