Archieven

Dit bericht is 6693 keer gelezen

LEKKERKERK- Amicitia, een bekende naam in het hart van Lekkerkerk, kondigt met trots de opening aan van haar nieuwe Grand Café op 14 mei. “De afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest met het verbouwen en het ontwerpen van een sfeervol Grand Café”, zegt Mark Wissink, een van de eigenaren.

Het grand café wordt de ideale locatie voor mensen die op zoek zijn naar lunch, diner, lichte snack of simpelweg een gezellig drankje met vrienden of familie. “Het Grand Café is zorgvuldig ontworpen met oog voor stijl en comfort, en straalt een ambiance uit die perfect aansluit bij de gezelligheid van ons dorp.”

Mark en Niels zijn al een tijdje bezig met het opzetten van Grand Café Roos. “De naam komt van de oude burgemeester van Lekkerkerk, die bekend stond om zijn levendigheid en veel activiteiten tijdens zijn ambtstermijn”, legt  Wissink uit. “We kijken ernaar uit om onze deuren te openen en iedereen te verwelkomen in ons Grand Café Roos.”

“Kom langs en ervaar de unieke sfeer van Grand Café Roos, waar goede service, gezelligheid en heerlijk eten centraal staan.”

Dit bericht is 6693 keer gelezen

Deel dit:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief